onsdag 16. mars 2011

Koh PhiPhi

Ja, som de fleste vet er jeg ganske glad i Koh Phi Phi! Ble super glad for aa mote alle de gamle kjente hver kveld mens vi var der.
Det vi generelt gjorde paa Koh phi phi var aa nyte solen, shoppe, ligge paa stranden, bade, se paa fireshow paa kveldene, og en liten snorkletur til Maya Bay(the beach oya) en halv dag. Dagene gikk alt for fort, og uten at vi viste ordet av det var vi plutseig paa vei mot Koh Samui. Jonas var plutselig paa vei hjem, saa det var to kjappe uker for han.
Meg og magnus satt forst 1,5 timer i baat, for vi kjorte 4 timer i bil, og deretter 2 timer i baat igjen, for vi kom frem til Koh Samui. Da vi ankom piren, gikk vi bort til en minibuss, som skulle kjore oss til der bestefar bor. Minibussen bestillte vi paa baaten, for 150bath per pers.. (ca 30kr..) Det var en times kjoretur, for vi ankom Montien House Resort, hvor besten og Karen bor.

Fortsettelse folger...

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Fint å høre fra dere igjen. Har dere fått revitalisert visaene deres?
  Foreløpig ikke meldt om mere jordskjelv, men betydelig strålefare fra kraftverket i Japan. Det er vel allikevel liten sjanse for at noe støv flyr til Koh Samui.
  Vi er spente på noen flere bilder for å se om dere har klart å anlegge skjegg.
  Her hjemme er det strålende sol og imorges var det minus 24 på Frøystul og minus 12 i Lunde.
  Nyt sola mens dere kan.
  Bente og Per

  SvarSlett
 2. Åh.. *misunnelig* !! Kos dere masse siste uka! :D

  SvarSlett