lørdag 19. mars 2011

Fullmoon party med stil!

Vi fant fort frem til guest houset våres, før vi fikk kastet sekkene av oss på rommet. Deretter dro vi ut for å utforske området. Vi fant masse butikker som solgte noen grelle klær med en sinnsyk neon farge på. De sto det selvfølgeli fullmoon på! Vi måtte jo selvfølgeli ha oss noen av disse grelle klærne! Vi Kjøpte fullt utstyr, dvs t-shorte, shorts og svetteband! Vi måtte jo kjøre stil! Hehe.
Kvelden kom fort sigende på. Vi spiste noe mat, før vi dro ut på et sted som ble kalt "same same". stedet ble vist drevet av to danske jenter, som hadde forelsket seg i stedet. Vi spillte spill, slappet av og koset oss med en bøtte eller to. Ble kjent med masse nye folk, bl.a to gutter fra østerike. Han ene jobbet med å lage snø på et ski anlegg, mens han andre var snowboard instruktør.
Etterhvert som kvelden gikk, tenkte vi at vi skulle ta en tur på stranda, for å se på livet der. Der var det masse folk, fire games og full musikk. Vi vandret litt rundt og pratet med noen fler, før vi tok kvelden.

Fullmoon nærmet seg! I kveld skulle liksom allt være helt villt. Vi tok det helt rolig. Jeg malte et stort norgesflagg på hele venstre armen min + et lite flagg på høyre. Magnus malte også et lite flagg på armen, før vi tok turen opp til "same same". Der kjøpte vi oss noe å drikke, før vi satte oss ned sammen med noen andre folk. Vi pratet masse hele kvelden, før det kom et live band på senen. Da ble det liv:) De spillte gamle RHCP sanger og masse Metallica sanger osv.. Knall bra! tiden fløy, og vi ble kjent med masse folk. Plutselig fant vi ut at vi måtte sjekke livet på stranda, så meg og Magnus tok oss en tur ned der...
Der var det masssssse folk over alt.. et hav av folk.. Vi trasket rundt der i evigheter, før jeg ble trøtt og gikk hjem for å slappe av litt. Men jeg sovna jeg. Vokna ca 2 timer senere av at magnus ville inn på rommet. Han skulle hente batteri til kamera. vi dro ned igjen på stranda igjen, for å se om det fortsatt var liv der.. Var fortsatt nok av liv der ja. men det var noen som var blitt litt slitne etterhvert.. Det lå nemlig masse folk rundt på stranda, som antaglig bare hadde blitt slitne og sovna der de satt. Sånn kan det gikk. vi følte vi hadde sett nok, så vi dro hjem igjen i halv 11 tiden på morningen.
Vi var enige om at vi kunne kalle det en kveld:)

1 kommentar:

 1. Hei gutter.
  Vel overstått full moon party.
  Her hjemme er det idag 10 varmegrader, snøsmelting og fuglesang.
  På fjellet var det soslkinn og VM Telemark.
  Håper dere etter hvert får en fin tur hjem uten forsinkelser.
  Masse hilsener fra Bente og Per.

  SvarSlett